1. Iš pradžių į kokteilinę pilkite avižas, bananus, augalinį pieną, prieskonius bei viską plakite iki vientisos masės. Tešla turi gautis, kaip kokteilio, nei per tiršta, nei per skysta.
2. Tada įkaitinkite kokoso aliejų, aliejaus negailime, nes kitaip blynai prilips. Vienam blynui prireiks 2 valgomųjų šaukštų tešlos.
3. Kepkite maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės, labai atsargiai apversdami.
4. Karamelė: Išimkite kauliukus, dėkite datules į blenderį, pilkite vandens maždaug 50-70 mililitrų, žiupsnelį druskos bei susmulkinkite, tuomet įpilkite vėl vandens tiek, kad gautųsi karamelės konsistencijos ir dar paplakite.
5. Skanaukite su mėgiamomis uogomis, pjaustytais bananais bei gardžia datulių karamele!
Astra
Atsakyti