Trinta grybų sriuba su bri sūriu

2017-10-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Trinta grybų sriuba su bri sūriu
Šiandien noriu pasidalinti su Jumis fantastiška trinta grybų sriuba su bri sūriu. Šį receptą visai netikėtai pamačiau vienoje receptų laidoje. Kaip tik šaldytuve turėjau bri sūrio, tad tiesiog privalėjau išmėginti. Pagaminti ją tikrai nėra sudėtinga, o rezultatas labai geras. Dabar dalinuosi šiuo fantastišku receptu ir su Jumis visais. Būtinai rekomenduoju pamėginti jau šiandien! 

Ingredientai

    • pievagrybiai: 200 gramų
    • bri sūris: 200 gramų
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • sultinys: 3 stiklinių
    • sviestas: 1 šaukšto
    • krapai (arba kitokie žalumynai)
    • baltasis vynas: 0,5 stiklinės
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia morką sutarkuokite, svogūną bei pievagrybius susmulkinkite ir viską kartu 3 minutes kepinkite keptuvėje su sviestu.
  2. 2. Tuomet apkepintus grybus bei daržoves dėkite į puodą, užpilkite sultiniu, vynu bei virkite maždaug 15 minučių ant nestiprios ugnies.
  3. 3. Tada į sriubą sudėkite susmulkintą sūrį bei maišykite, kol sūris aptirps. Berkite žalumynus, prieskonius bei nukėlę nuo ugnies sutrinkite smulkintuvu.
  4. 4. Pilkite sriubą į šiltus dubenėlius, berkite keptus pievagrybius. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau grybų sriubų receptų rasite: Grybų sriubos.
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
Trinta pomidorų sriuba su vištiena
(5)
Pikantiška žaliųjų lęšių sriuba
(2)
Voveraičių sriuba su šviežiomis bulvėmis
(1)
Antienos ir Ramen makaronų sriuba
(1)