Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir pomidorų padažu

2024-01-24 Autorius Emi receptai

Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir pomidorų padažu
Tokius troškintus raugintus kopūstus su kiauliena tikrai sugebės pagaminti kiekvienas. Ingredientai patys paprasčiausi, o gamyba taip pat nesudėtinga. Kartais be galo su vyru mėgstame tokius patiekalus, kuriuos gamindavo dar mūsų močiutės. Atrodo viskas taip paprasta, bet vis tiek be galo skanu. O kartais šitaip gaminame ir kai norime, kad piniginė padėkotų, nes nereikia pirkti jokių įmantrių ingredientų, kurie brangiai kainuotu. Pamėginkite ir Jūs! 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Mano turėti kopūstai buvo kiek rūgštūs, tai aš pirmiausia juos perpyliau vandeniu.
  2. 2. Tuomet sudedame į puodą bei troškiname. Per tą laiką mėsą supjaustome kubeliais, apiberiame mėgstamais prieskoniais bei paskrudiname maždaug 10 minučių.
  3. 3. Po to kiaulieną sudedame į kopūstus bei troškiname maždaug 50 minučių.
  4. 4. Paskui įberiame dar prieskonių, supilame pomidorų padažą bei patroškiname dar apie 10 minučių.
  5. 5. Patiekiame su karštomis virtomis bulvėmis. Lepinamės!
Recepto autorius Emi receptai

Gustė

Naudingas
(2)
Paprasta, bet labai skanu. :)
Atsakyti

Rasa

Naudingas
(0)
Laaaabai skanu, mėgstu
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Kiaulienos kepsneliai su salotomis
(1)
Chašlama su kiauliena
(6)
Kiaulienos sprandinės troškinys su kopūstais ir grybais
(5)