Troškinti svogūnų laiškai - cibulienė

2019-07-26 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Troškinti svogūnų laiškai - cibulienė
Mes Dzūkijoje šį patiekalą vadiname "cibuliene". Paaugus svogūnų laiškams aš pati visada skubu jos pasigaminti. Tai yra patiekalas iš mano vaikystės ir aš jį labai mėgstu ir gaminu.

Ingredientai

    • svogūnų laiškai: 2 saujų
    • kiaušiniai: 3
    • rūkyta šoninė: 2 juostelių
    • pipirai: žiupsnio
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūnų laiškus nuplaukite, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pavirkite maždaug 10-15 minučių, kol laiškai suminkštės.
  2. 2. Tuomet šoninę supjaustykite nedideliais gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje.
  3. 3. Išvirusius laiškus perkoškite. Sudėkite į keptuvę su spirgučius, muškite kiaušinius, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais. Pakepinkite, kol kiaušiniai iškeps. Skanaukite!
  4. 4. Pastebėjimas: Man pačiai labai labai skanu valgyti su juodos duonos riekele.
Recepto autorius Kviečiu į virtuvę

Asei

Naudingas
(0)
Kam svogūnų laiškus virti???
Atsakyti

D

Naudingas
(0)
Tam, kad laiskai suminkstetu.

Atsakinėjama į Komentarą

Kibinai su mėsa
(12)
Minkštas cukinijų kugelis
(26)