Skaitydama šį receptą, net pati nesitikėjau, kad bus šitaip skanu (idėja pagal Jamie Oliver). Net mano vaikas valgė! Itin geras būdas sunaudoti moliūgą, gautą skaptuojant, ploninant jo sieneles. Ir aš taip galvoju, kad jeigu ne kalendra, nebūtų šitaip skanu... Į šį moliūgų ir avinžirnių troškinį (karį) galite pridėti čiliukų, kas mėgstate aštriau (aš neturėjau, tai įdėjau šiek tiek maltų kajeno pipirų). Dar rekomendavo gardinti kario lapais (ir kiek mano patirtis sako, tai visai nieko panašaus į geltonus kario prieskonius, kario lapų juose įprastai nebūna). Bet tai kur mūsų šalyje tokių rasti? Aš tiesą pasakius nežinau. Džiovintų - dar kažkaip įmanoma, bet šviežių... :/ Pakeisti nesugalvojau kuo, bet ir be jų - itin skanu.