Vištienos frikasė su kaparėliais - greitai ir lengvai pagaminamas patiekalas

Ingredientai

    • vištienos šlaunelės: 3
    • sviestas: 50 gramų
    • miltai: 2 šaukštų
    • pienas: 0,5 litro
    • druska
    • pipirai
    • muskatas: šiek tiek
    • cukrus: šiek tiek
    • kaparėliai: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos šlauneles išverdame bei atskiriame mėsą nuo kaulo ir odos. Mėsą tiesiog suplėšome nemažais gabaliukais.
  2. 2. Tuomet ruoškite padažą. Keptuvėje išlydykite sviestą bei pakepinkite miltus, pagardinkite druska, pipirais, cukrumi bei žiupsneliu muskato. Pilkite į pakepintą masę pieną bei maišydamos viską pakaitinkite iki kol padažas sutirštės.
  3. 3. Po to į padažą dėkite kaparėlius bei vištienos gabaliukus. Viską sumaišykite.
  4. 4. Patiekite virtais ryžiais arba bulvėmis. Skanaukite!

Atsiliepimai

Vištienos faršo kotletai su pievagrybiais
(5)
Vištienos kukuliukai su sūriu kepti orkaitėje
(3)