Vištienos frikasė su kaparėliais - greitai ir lengvai pagaminamas patiekalas

Ingredientai

    • vištienos šlaunelės: 3
    • sviestas: 50 gramų
    • miltai: 2 šaukštų
    • pienas: 0,5 litro
    • druska
    • pipirai
    • muskatas: šiek tiek
    • cukrus: šiek tiek
    • kaparėliai: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos šlauneles išverdame bei atskiriame mėsą nuo kaulo ir odos. Mėsą tiesiog suplėšome nemažais gabaliukais.
  2. 2. Tuomet ruoškite padažą. Keptuvėje išlydykite sviestą bei pakepinkite miltus, pagardinkite druska, pipirais, cukrumi bei žiupsneliu muskato. Pilkite į pakepintą masę pieną bei maišydamos viską pakaitinkite iki kol padažas sutirštės.
  3. 3. Po to į padažą dėkite kaparėlius bei vištienos gabaliukus. Viską sumaišykite.
  4. 4. Patiekite virtais ryžiais arba bulvėmis. Skanaukite!

Atsiliepimai

Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis
(4)
Apelsininė vištiena su soja, imbieru ir ryžių vyno actu
(5)
Vištienos blauzdelės su česnaku, citrina ir žolelėmis
(2)
Vištienos ir cukinijų kepsneliai
(8)
Jamaikietiška jerk vištiena su karibų (karibietiškais) ryžiais virtais kokosų piene
(1)