1. Iš pradžių vištienos skilvelius nuplaukite bei uždėkite virti. Nugraibykite susidariusias putas, dėkite nuluptą bei pusiau perpjautą svogūną, česnako skilteles, krapų kotus (jei turite, bet galima ir be jų), lauro lapelius ir keletą kvapiųjų pipirų.
2. Per tą laiką nusiskuskite bulves bei morkas. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais, o morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Taip pat susismulkinkite nedideliais kubeliais marinuotus (arba raugintus) agurkus.
3. Tuomet perlines kruopas bei agurkus dėkite į puodą prie skilvelių.
4. Po maždaug 10 minučių ten pat sudėkite bulves bei morkas.
5. Dar virkite maždaug 20 minučių (stebėkite ar bulvės ir kiti produktai jau išvirę).
6. Po to padruskinkite, papipirinkite, dėkite petražoles/krapus, išmaišykite bei nukelkite nuo ugnies.
7. Supilstykite į lėkštes, dėkite šaukštą grietinės (jeigu norisi) bei skanaukite!
Panašu
Panašu, kad recepto autorius pats negamina, o tik fantazuoja. Kitaip nerašytų, kad iš pradžių dedami rauginti agurkai, po 10 min. bulvės. Kas vieną kartą tokią klaidą padarė, daugiau niekad taip nedarys. Na neišverda gi bulvės rūgščioje terpėje.
Atsakyti
Panašu
Atsakyti