1. Iš pradžių miltus išsijokite į dubenį, padarykite duobelę, berkite druską, cukrų, pilkite tirpintą margariną bei pusę kiaušinio (paplakite kiaušinį ir pusę įpilkite), šiltame vandenyje ištirpintas mieles.
2. Viską gerai suminkykite, padarykite rutulį ir uždengusios dubenyje, padėkite šiltai pakilti.
3. Per tą laiką, kol tešla kyla, pasiruoškite faršą. Svogūną susmulkinkite elektriniu smulkintuvu arba itin smulkiai supjaustykite, berkite prieskonių (aš pati dėjau pipirų, mairūno ir baziliko), druskos ir viską užplikykite verdančiu vandeniu. Masė turėtų gautis apyskystė.
4. Tada, kai jau tešla pakyla, imkite po gabaliuką bei ištampykite į paplotėlį, dėkite pasiruošto faršo ir sulenkusios užspauskite.
5. Galiausiai kepkite įkaitintam aliejuje kol gražiai parus. Išėmusios dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingas riebalų perteklius.
Zina
Atsakyti
Neringa Latožienė
Atsakyti
Zinaida
Atsakyti
Violeta
Atsakyti
Birutė
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Vytautas
Atsakyti