1. Iš pradžių į mėsą įmušame vieną kiaušinį, sudedame du susmulkintus bei svieste pakeptus svogūnus, taip pat batono riekeles, krakmolą, įberiame prieskonių bei druskos.
2. Gerai išminkome.
3. Tuomet juodą duoną supjaustome nedideliais kubeliais ir pakepusios aliejuje sumaišome su pakeptu svogūnu.
4. Tada formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdamos pasiruošto duonos kubelių įdaro.
5. Po to pasiruoštus maltinius apvoliojame kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose bei sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
6. Įpilame vieną stiklinę vandens.
7. Paskui kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
8. Labai gardu patiekti su marinuotais burokėliais bulvių koše. Skanaus!
undefined
As taip darau su musta sprandine esu dar dėjus prie duonitės kiausini ir maltų ar kapotu grybų irgi labai skanu paragaukit
Atsakyti
undefined
Atsakyti